توقف ریزش مو با ویتامین‌های موجود در منابع طبیعی

ریزش مو یکی از مشکلاتی است که اکثر مردم دنیا با آن مواجه هستند. عوامل زیادی مانند عوامل محیطی، ژنتیکی، هورمونی، برخی بیماری ها مانند اختلالات تیروئید، آنمی (کم خونی) و نوع تغذیه در ریزش مو دخیل است. رژیم غذایی در حفظ سلامتی بدن به خصوص مو، اهمیت بسیار دارد. اساس و پایه ی نیاز بافت های بدن مانند مو، ناخن، پوست و … ویتامین ها می باشند با ما همراه باشید تا با آن ها آشنا شوید.

توقف ریزش مو با ویتامین
هم مردان و هم زنان نیازمند مقادیر زیادی از ویتامین ها و مواد مغذی برای جلوگیری از ریزش مو هستند که این مواد در بسیاری از مواد غذایی و مکمل های غذایی یافت می شود.بر همین اساس آشنایی با انواع مختلف ویتامین ها و مواد معدنی و منابع غذایی آن ضروری است.

توقف ریزش مو با ویتامین A
بدن برای تولید چربی پوست سر (Sebum) به ویتامین A نیاز دارد. بدون چربی پوست سر، موهای ما خشک و شکننده می شود و شوره و پوسته های ضخیم در سر نمایان خواهد شد که درمان هر دو می تواند آزار دهنده باشد.شما می توانید مقادیر زیادی ویتامین A را که به عنوان یک آنتی اکسیدان نیز شناخته می شود از مواد غذایی مانند انبه، پرتقال، هویج، سیب زمینی شیرین، کدو و جگر دریافت کنید.

توقف ریزش مو با ویتامین B
ویتامین B برای تولید هموگلوبین سالم که اکسیژن را از طریق گلبول های قرمز خون به پوست سر می رساند، ضروری است. برای دریافت ویتامین B می توانید مصرف مواد غذایی مانند ماهی و غذاهای دریایی، گوشت ماکیان، گوشت قرمز، لوبیا، موز، جو دوسر، تخم مرغ، سیب زمینی و شیر کم چرب یا بدون چربی را در برنامه غذایی خود جای دهید.

توقف ریزش مو با اسید فولیک
این ویتامین در درمان و پیشگیری از ریزش مو نقش قابل توجهی دارد. مصرف مکمل ها و مواد غذایی حاوی اسید فولیک، به کاهش احتمال ریزش مو و پیشگیری از نازک شدن موها در آینده کمک می کند و از طرفی برای افرادی که به صورت ژنتیکی در معرض طاسی قرار دارند، بسیار مفید است. اسید فولیک در مواد غذایی مانند نخود، نخود فرنگی، مارچوبه آب پز و عدس پخته شده وجود دارد.

توقف ریزش مو با ویتامین D
ریزش مو و نرمی استخوان دو مسئله مرتبط با کمبود ویتامین D است. ویتامین D در سلامت فولیکول های مو نقش دارد.

توقف ریزش مو با ویتامین E
برای خون رسانی مطلوب به پوست سر نیازمند ویتامین E هستیم. همچنین، این ویتامین به افزایش جذب اکسیژن کمک می کند که موضوع مهمی محسوب می شود. ویتامین E در روغن های گیاهی، روغن آفتابگردان، روغن سویا، روغن ذرت، آجیل، برگ سبز شلغم و دیگر سبزیجات برگ‌دار یافت می شود. بهتر است ویتامین E را به صورت خوراکی مصرف کنید تا این که در قالب محلولی موضعی به کار گرفته شود زیرا بهتر جذب می شود.

منبع: آفتاب نیوز

امتیاز دهید: post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.