توصیه‌هایی از علی تبریزی برای داشتن اندامی متناسب

علی تبریزی، عناوین زیادی دارد. او در ۳ دوره از مسابقه های جهانی عنوان قهرمان قهرمانان را در رشته بدنسازی تصاحب کرده که این رکورد به زودی در کتاب رکوردهای گینس هم ثبت خواهد شد. کسب این عنوان برای ۳دوره در مسابقه های قهرمانی جهان، جواز حضور علی تبریزی را در مسابقه جهانی مستر المپیاد صادر کرده است.

● ۷ حرکت پیشنهادی علی تبریزی برای داشتن اندامی متناسب

۱. جلوبازو هالتر
این حرکت برای تقویت عضلات دو سر بازوست که۳ مرحله دارد. از جلوی ران شروع می کنیم؛ میان راه ۹۰ درجه می شود و به تدریج بازتر از ۹۰ درجه می شود که عضله را بهتر منقبض کنیم. حرکت به بالاترین قسمت خود بالاتنه که رسید، باید حتما نفس را خالی کنیم.

۲. دمبل جفت برای سرشانه
دمبل ها را طوری روی شانه قرار می دهیم که آرنج ها زاویه ۹۰ درجه با تنه ایجاد کند. کف دست ها باید رو به جلو باشد. حرکت دو حالت دارد: در شروع بازو با تنه ۴۵ درجه زاویه دارد و انتهای حرکت جایی است که دمبل ها کاملا راست شده و بالای سر قرار می گیرد. مجدد سر را جای اول قرار می دهیم.

دم و بازدم در این حرکت: عضله کشیده می شود دست ها که پایین است نفس می گیریم. زمانی که عضله زیر فشار است و منقبض شده جایی که دمبل ها را بالای سر قرار دادیم نفس را خالی می کنیم.

۳. نشر از جانب دمبل
این حرکت برای تقویت عضلات بیرونی سرشانه است. زمان شروع، دمبل ها یا کنار ران است یا جلوی ران ها. حرکت که شروع می شود، دست ها با وزنه ها از بغل به سمت پهلوی بدن حرکت می کند و تا جایی دست ها را بالا می آوریم که هر ۲ دست در یک سطح افقی قرار گیرد. در این حالت نفس را خالی می کنیم و زمانی که دست ها را پایین می آوریم دوباره نفس گیری می کنیم.

۴. جلوبازو دمبل
این حرکت برای تقویت عضله های جلوی بازو و دست هاست. شروع حرکت دست ها به ران چسبیده و دمبل ها و کف دست ها رو به جلوست. از پایین شروع می کنیم تا زمانی که دست ها به زاویه ۹۰ درجه برسد. زمانی که عضله جمع می شود نفس را خالی می کنیم. با یک مکث یک ثانیه ای به سر جای اول برمی گردیم. موقع جمع شدن عضله نفس خالی و موقع کشیده شدن عضله نفس گیری شود. این حرکت ۶۰ بار در روز توصیه می شود که در ۴ دوره ۱۵تایی انجام شود با مکث یک دقیقه ای میان هر دوره ۱۵تایی.

۵. حرکات پهلو با چوب
از این حرکت برای آب کردن چربی های دور شکم و پهلو استفاده می شود. بهترین تمرین این است که پهلو با چوب را چرخشی انجام دهیم. وسیله خاصی لازم ندارد.

یک چوب را که به اندازه طول دو دست است در دست می گیریم و روی پشت قرار می دهیم. سر به سمت جلو دست ها باز و دوسر چوب را می گیریم. کف پا تا کمر ثابت و سر هم ثابت است فقط چرخش کمر و شانه ها را داریم. چوب را تا حالتی حرکت می دهیم که سر چوب در راستای صورت مان قرار گیرد. زاویه دو سر چوب در هر حرکت چرخشی باید در راستای صورت قرار گیرد. سر را با چوب نمی چرخانیم چون دچار سرگیجه یا تهوع می شویم. زمانی که چوب می چرخد و به آخرین نقطه حرکت خود می رسد نفس را خالی می کنیم و زمانی که چوب به سطح می رسد پشت قرار می گیرد نفس می گیریم. این حرکت در ۴ دوره ۱۵تایی توصیه می شود با ۲ دقیقه تنفس.

۶. بارفیکس به شکل حرفه ای
یکی از حرکات اصلی یا پایه بدنسازی است و حرکت مادر محسوب می شود. عضلات جلوی بازو، پشت بازو، سرشانه، عضلات پشت و عضلات سینه و حتی شکم را می توانیم با انجام آن تقویت کنیم. باید طوری آویزان شویم که بدن کاملا آزاد و کشیده شود. موقع بالا کشیدن بدن نباید یک دفعه این کار را انجام دهیم. برای آنکه عضلات آسیب نبیند باید حتما بدن را گرم کنیم. کسانی که دچار کشیدگی عضله یا مفصل هستند نباید این حرکت را انجام دهند، یادتان باشد زمانی که رسیدیم بالا، نفس را خالی می کنیم و آهسته پایین می آییم. دوباره نفس می گیریم.چون این یک حرکت سنگین و قدرتی است به وزن و قدرت شخص بستگی دارد. هرکس هرچند بارفیکس که می تواند برود را باید ۴بار تکرار کند.

۷. دراز و نشست هدفمند
تقویت عضلات شکم و آب کردن چربی های موضعی شکم با دراز و نشست انجام می شود. بانوان خانه دار که در منزل این حرکت را انجام می دهند باید مراقب باشند به کمر خود آسیب وارد نکنند. برای جلوگیری از آسیب به کمر دست ها را جلوی سینه قرار می دهیم به طور نسبی نفس را در سینه حبس می کنیم. با ۲ حرکت انجام می دهیم. انتهای حرکت بدن با سطح زمین مماس می شود. نفس در این حالت پر است. زمانی که بالا می آییم نفس را خالی می کنیم. شیب دستگاه را تا انتها نمی رویم چون کمر آسیب می بیند یا عضلات شکم کشیده می شود.

این حرکت در ۴ دوره ۲۵تایی یا ۵ دوره ۲۰تایی انجام می شود که بین هر دوره ۲ دقیقه استراحت دارد.

امتیاز دهید: post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.