دانستنی‌هایی درباره اتاق کار

امروزه بیش تر از قبل با افرادی مواجه می شویم که پایگاه شغلی آنان در منزل شان استقرار یافته است، اما متأسفانه گاهی می بینیم این افراد، به گونه ای در محیط منزل با مشکلاتی مواجه اند که شاید با انتخاب مکان مناسب در خانه، بی ارتباط نباشد.

مهم ترین نکته ای که لازم است در این مورد رعایت شود، جدا بودن فضای کار از بخش های درونی منزل است. چنانچه بخت یار شما باشد و بتوانید یکی از اتاق ها را جدا کرده، تمام ملزومات و اسباب کارتان را در آن قرار دهید، خود به خود بسیاری از مشکلات را از پیش روی برداشته اید.

تفاوت نمی کند که چه شغلی داشته باشید، اگر بخواهید در خانه اتاقی را به کار و حرفه ی خود اختصاص دهید، اول از همه باید حساب کنید که به چه مقدار فضا برای کارهایی مانند بایگانی یا جای دادن سایر اثاثیه نیاز دارید. پیش از خریداری وسایل کار، ابتدای طول و عرض و ارتفاع اتاق تان را به دقت اندازه گیری کرده و محاسبه کنید که میز، قفسه یا کمد باید در کجا قرار گیرد و چه اندازه ای داشته باشد. دقت کنید وسایلی که می خرید جوابگوی اکثر کارهایتان باشند. برای مثال یک میز چند منظوره، یا میزی که سطح رویی آن به دلخواه کوچک و بزرگ شود.

ممکن است شخصی در خانه به خیاطی مشغول باشد یا به کارهای دستی و هنری علاقه داشته باشد، مثلاً گل سازی، شمع سازی و…

اما اگر با کاغذ و قلم و رایانه سر و کار دارید، خوب است این مسائل را مدنظر قرار دهید. مثلاً اگر قرار باشد کمدی تهیه کنید، توجه بفرمایید که علاوه بر قفسه های کتاب، جایی مختص قرارگیری رایانه و پوشه ها و برگه های کاری داشته باشد. همین طور بررسی کنید که آیا در خود کمد چراغ مطالعه نصب شده، و اگر نشده، جایی برای گذاشتن چراغ مطالعه دارد یا نه.

اگر عادت به مطالعه کردن داشته باشید، یا شغل تان ایجاب می کند که در اتاق کار کتابخانه ای مهیا کنید، بهتر است کتابخانه از نوعی باشد که قابلیت تغییر شکل در طبقات را فراهم سازد، تا بدین ترتیب کتاب های کوچک و بزرگ به سهولت در آن طبقه بندی شود و جای بیش تری مهیا گردد. در این صورت، می توانید قفسه ی کوچکی را نیز به وسایل تزیینی اختصاص دهید.

ممکن است شما مجبور باشید در گوشه ای از اتاق نشیمن یا پذیرایی یک میز مناسب قرار داده، در همان جا کارهای تان را انجام دهید. در این حالت بهترین انتخاب ، کمدهای درداری است که رایانه و سایر لوازم جانبی آن را به خوبی در خود جای می دهد. این گونه کمدها را با توجه به شغل و حرفه تان می توان سفارش داد تا توسط نجار، در ابعاد مورد نیازتان ساخته شود؛ برای نمونه ممکن است کمدی بسازیم که چرخ خیاطی در آن جای گیرد. خوبی چنین کمدی در این است که پس از پایان کار، می توان به راحتی درهای آن را بست و به اتاق ظاهری مرتب داد. در این گونه موارد،استفاده از پارتشین هم پیشنهاد خوبی است، چون علاوه بر این که لوازم کار را از دیدرس مخفی نگاه می دارد به اتاق نشیمن زیبایی و وقار نیز می بخشد.

منبع: ایران آذین

امتیاز دهید: post
ممکن است شما دوست داشته باشید
ارسال یک پاسخ

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.